Постдипломски програми од Универзитетот Шефилд преку Академија за Менаџери во Скопје!
Смерови:
МАРКЕТИНГ, АДВЕРТАЈЗИНГ И ОДНОСИ СО ЈАВНОСТА (програма)
МЕНАЏМЕНТ (програма)
ФИНАНСИИ И БАНКАРСТВО (програма)
Уписите се во тек!
Програмата за новата академска година е достапна на следниот линк. Повеќе информации за школарината, можностите за стипендии и апликациите, дознајте на:
+389 2 3064 533
office@managersacademy.mk
Акредитации на меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, СИТИ Колеџ: