about

За нас

За Академијата

Академијата за Менаџери е основана согласно Меморандумот за соработка потпишан на 1 март 2012г. помеѓу Министерството за образование и наука, Сојузот на стопански комори на Република Македонија и Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, СИТИ Колеџ.


ЗА НАС:


ЗА УНИВЕРЗИТЕТОТ ШЕФИЛД: