Студирајте на еден од најдобрите 20 универзитети во Европа!

Постдипломски студии од Универзитетот Шефилд (Бизнис студии, Психологија, Компјутерски науки) и Извршни МБА програми во Солун. Стипендии на располагање! Дознајте повеќе за стипендиите што се нудат.
 

За повеќе информации обратете се во канцеларијата на Академијата за Менаџери на:

office@managersacademy.mk
+389 2 3064 533 +389 78 360059
Прашка бр.23, 1000 Скопје, Р. Македонија