Академија за Менаџери, учествуваше на TRAINING EXPO 2014

Академија за Менаџери, учествуваше на TRAINING EXPO 2014, Oтворени денови на деловна едукација. Настанот се одржа на 27 и 28 јануари во хотел Александар Палас. Презентацијата на тема: РАЗБИРАЊЕ НА ЖИВОТНИОТ СТИЛ НА КУПУВАЧИТЕ, ја предводеше Крис Лиасидис, професор на Универзитетот Шефилд.

 

Агенда

 

 

Галерија