Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, СИТИ Колеџ на Саем за образование и кариера 2014

Учество на СИТИ Колеџ, Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, на Саемот за образование и кариера, Скопски саем, 10ти до 12ти април 2014г.

 

 

 

 

Галерија