Октомври 2015

Доделување на МБА стипендии “Борис Трајковски”

Традиционалното доделување на МБА стипендиите за извршни позиции “Борис Трајковски”, за академската 2015-16 година се одржа денес, 6 октомври, во Вилата на Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорѓе Иванов на нови 20 кандидати кои ќе имаат можност да бидат дел од оваа престижна едукативна програма понудена од Универзитетот Шефилд на Меѓународниот факултет – Сити Колеџ во Солун. 

Објави:

 

Галерија