30 октомври 2015г.

Сити Колеџ – спонзор на 7та Меѓународна конференција за човечки ресурси

На 30 октомври 2015г. во Едукативниот Центар М6 се одржа 7та Меѓународна конференција за човечки ресурси и HR EXPO во организација на Македонската асоцијација за човечки ресурси, на тема: “HR Experience and Innovation”.

Еден од предавачите и претставник од Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, Сити Колеџ, како спонзор на овогодинешната конференција беше д-р Лесли Т. Самози. Темата на неговата презентација на овогодинешната конференцијата беше: “Diversity Management”.

Повеќе информации за конференцијата се достапни на следниот линк.



 

Објави:

 

Галерија