Промотивно предавање

Академијата за менаџери го одржа првото отворено промотивно предавање на 19 октомври (петок) во Хотел Александар Палас во 14:30 часот, на тема: Креирање на конкурентна предност преку иновација.Предавањето го одржа г-н Стелиос Кехајас, консултант и сениор предавач на CITY Колеџот при Универзитетот Шефилд на магистерските студии за Бизнис администрација наменети за извршни позиции, чија што специјализација во наставата е Стратешки менаџмент.

 

 

Галерија