CITY Колеџ на Саем за образование и кариера

Учество на CITY Колеџ, Меѓународниот факултет на Универзитетот Шефилд, на Саемот за образование и кариера, Скопски саем, 10ти до 12ти април 2013.

 

 

 

 

Галерија